Hotter Potter Meme: February

Well hello Potterheads! Back again with me and Hotter Potter meme!

According to the month, we will talk about this 4-letter-sweet-but-poisonous word.

LOVE

Q: “Siapa pasangan favoritmu dari keseluruhan cerita Harry Potter?”

Ughh, it’s a hard question, especially when i’m allowed to match some characters who weren’t actually a couple..

Finally, after making a list of all couples i can think of in Harry Potter series, i’m stuck on these options:

  1. Draco-Hermione (ihh, seru kan kalo mereka jadian..berasa kaya meteor garden/BBF gitu. Dari yang tadinya ngebully, trus jadi suka banget..#hasilkeracunanserialkorea hahaha)
  2. Bill-Fleur. Did somebody just said, love is about accepting your partner no matter what he will become in the full moon?  i couldn’t agree more.. :*
  3. Cedric-Cho Chang (honestly, i’m not a fan of Cho, tapi mereka ini jenis made-for-each-other couple di SMA mu yang seneng banget kamu liatin. Dan pas mereka putus kamu bakal ngegossip sama temen2mu, ikut menyesalkan kenapa mereka putus. Sayang sekali Cedric harus reinkarnasi jadi vampire. ckck)
  4. George with myself  #ngareppp

but, my choice finally goes to *drumroll*

Voldemort and Bellatrix.

hahaha..nah, JK..

*drumroll again please*

It’s Snape and Lily !

Ahh, should i explain why i choose them? Cause no word is needed here.

For me, Snape’s love is just achingly beautiful.

“Dumbledore watched her fly away, and as her silvery glow faded he turned back to Snape, and his eyes were full of tears.
“After all this time?”
“Always,” said Snape.” 

Do you know that Snape is the only death eater who can produce Patronus? AWWW, i nearly cried this time..

memang sih ga ada penjelasan lebih jauh dr rowling mengenai ini. Tapi jelas saya langsung berspekulasi kalo Snape menggunakan memorinya dengan lily untuk bisa menciptakan perasaan bahagia yang dibutuhkan saat patronus. Apalagi patronusnya sama kaya lily. It’s enough to explain how much he loved her, isn’t it? (okay, you all have my permission to cry..)

uhh, let’s stop these whining things.

Hey, why don’t we play “pick-your-dreamcasts” for Snape-Lily-James’ role?

This is my version for Snape:

Ben Barnes dari Dorian Gray. Yah, Snape muda memang ga digambarkan secakep ini..Tapi dapetlah ya, dark imagenya.

and for Lily:

Rachel Hurd-Wood dari Perfume. Ihh, cantik yaaa..

and for our douche-bag James Potter:

Joseph Gordon-Levitt with glasses. Okay, if this is the case, I would have dated James also..haha

Ahh, meme nya seru bulan ini! Penasaran liat jawaban para potterhead yang lain!! See you next month!😉

20 thoughts on “Hotter Potter Meme: February

  1. rie berkata:

    yaaayyy… Snape-Lily pasangan faveku!

    “Sayang sekali Cedric harus reinkarnasi jadi vampire. ckck)”

    niat si Cedric sih jadi vampir biar lebih tenar dari Harry… hahahahaha….

  2. asdewi berkata:

    Kalo disuruh milih antara Ben Barnes dengan Joseph Gordon Levitt sih, aku pun bakal milih Ben Barnes :))
    Tapi aku tetap milih James-Lily aja, biar Harry bisa lahir

  3. demicintagila berkata:

    pas baca voldemort and belatrix, aku udah bersorak tuh.. soalnya sempet mikir kesana. kayaknya lucu klo penyihir jahat kayak voldemort nampilin sisi romantis😀

    kalau snape and lily..

    duh.. cinta sejati banget itu snape ke lily..😦 sama tragisnya kayak srintil dan rasus

  4. astrid.lim berkata:

    yeaaay sesama team snape-lily =D dan snape versimu sangat imut sekali deh, hihihi…nggak nolak juga sama James versi JGL huehehe

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s